Apr 4, 2010

lelaki lagi mudah nak lupakan kawan baik??

korang pernah tak ada kawan baik yang berlainan jantina?? lelaki berkawan dengan perempuan dan perempuan berkawan dengan lelaki.... ape?? takde... baik sungguh korang kan.. huahuahua~~~





aku pernah ada kawan baik lelaki.. ada la dalam 2-3 orang... tapi sayang... nie yang buat aku geram nie...!! korang tau aper?? lelaki bila dah couple, kawan sendiri dilupakan. takde dah mesej2 macam dulu2. takde dah bertanye kabar macam dulu...





senyap gitu jer... tau la tengah bahagiakan.. aku bukan jelez. even aku dah berkapel pun aku still ingat member. cuma lelaki jer berperangai pelik. kau tau ape alasan diorang?? takot girlfren merajok and jelez... eeeyyy!! asal nak sangat ikot ape cakap girlfriend tu?? bukan nyer aku nak ngorat boy kau pun... yela.. kawan pun dah bertahun-tahun.. kalau nak dah lame kot aku couple ngan boy kau...haahahha



and biler dah broke up baru la terhegeh-hegeh dok cari kawan kau tue.. ape kes?? nasib la aku nie tak pilih bulu... kalau tak, dah lame aku penyek2 kawan aku tue... huahuahua... so, lelaki2 kat luar sana tu, jangan la korang perangai cam gini yer... girlfriend boleh dicari. tapi member baik susahkan... *wink2 (^___^)



4 comments:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

tau xpe weh..
benggang jek weh..
kwn ttp kwn kn..
kapel2 tu cerita lain la kn..
ish..

MisZteEN said...

a`aaaa kn cikfasha...
bkn nk ngorat laki 2 pn... die tkot boy jth ati kat kt la 2...huhu

NARDtheNERD said...

tapi aku marah oh bila balak aku baik ngan member popuan dia..muahahaha~

MisZteEN said...

hahhaah.. baik mcmmner 2?? kalo lebey2 ko kasi flyng kick jer la..hhaha