Apr 15, 2010

cerita sedey.. STOP sampai cini..!!


pernah tak korang dengar lagu bila cinta di dusta?? tak pernah?? lor.. entry nie takde kaitan ngan lagu tu pun... wakakaka ;)




beberapa hari lepas aku mengalami tekanan emosional and sedikit tertekan.. yer... ujian kali nie payah n tak mampu untuk aku hadapi sendiri... aku dah berjanji dengan diri sendiri taknak tulis bende duka-duki.. cerita sedey.... ngutuk mengumpat orang.... aku cuma nak blog aku nie nampak happy jer.. suka-suki.. n boleh buat orang lain ketawa.. (T___T)





sudah2... aku redha semua yang terjadi kat aku.. thankz kepada mat romeo ku.. didie.. heheh... kawan2 yang amat memahami ku.. yang bagi support tuk aku jgn cepat mengalah... aku taknak buat mak aku sedeh.. kecewa "ma.. maafkan kaklang takleh teruskan impian ma tu".



yer.. di saat aku tersungkur.. mereka sudi membantu.. cayang korang lebeh la... thankz 'roomate' baruku... AKMARINA, MAZAYU n MASLINDA... saat aku sedey korang still support aku.. love u so much!! mmmuuuaaahhh!! kat pp korang.. tak lupe jugak FASYAREENA N NORFARIZA....



*cepat2 isi borang.. semua dah jadi pengganggur yang berjaya nie



tak lupe jugak bebudak rumah oren yang lain.. korang memang terbaik lah..!! i luv u more than words... aku sangat2 menghargai kalian.. friendship will never ends (^__^).. si halimaton sa`adiah... saodah.. errkkk!! silap2.. 2 bukan nama diorang... thankz pada NORIZATUL ANISAH, NOR SITI HAJAR(*terbaik nama budak nie...wakaka), FARAH NADIAH N NUR ZURAIRAH...  kenangan bersama korang takkan aku lupakan... yelah.. merempit together2 kan.. hihhi


*pe kes linda nak makan ate tu... ko lapar sangat eh... kekeke.. nor buat muke comel die 2...heheh



 
*korang... sob..sob.. (mengesat air hidung).. kerja nanti jangan lupa blanjer aku makan mcD ok..




tq jugak buat YEE SIEW LIN.. kawan aku dari sem satu nie.. satu2nyer kawan cina aku yang tak pilih bulu nak kawan dengan bangsa lain.. fasih betul demo kecek klate.. saye sayang awk juga yee.. thankz being my friend selama saya duk kat sini... huhuhu



teramat special khas untuk my beloved roomate yang aku paling sayang.. DILLY N SITI HAJAR... korang la penceria aku bila aku ade masalah... kire kepala otak kita nie sama la... terus gila-gila kan... lagi2 dilly.. saya tak percaya awak pandai bergurau tau..heheh.. have a sweet moment with you 2 guys... I love u more lah!! semoga korang ingat aku k... (^___^)



*nak kiss x?? saye rela kiss kamu berdua..keekekek (^__*)



kat sini jugak bebudak lelaki kos aku un bagi perangsang n dorongan diorang thanks guys... to SYAHIR RAMLY, KENNY RIBUN, KHAIRUL ANUAR, MOHD ADIB N SHAHRUL SHAHMI. suka sangat kawan ngan korang.. even masing2 mulut berbisa... tapi i like!! heheh.... bila korang dah nak kawin nanti jangan lupekan aku k..!! aku datang lah.. *kenny kena bagi tau awal2 sebab nak tempah tiket flight (^___^)



 
*owh abg.. cantiknyer rambut..wakakak



 
*die member yang terbaik bagi aku.. suka buat orang ketawa n xpernah kisah pasal orang lain... i syg u cikit lah.. wakaka jangan jelez orang tue..




tak lupa jugak kat kawan2 lama aku... aku windu korang.. TEH NORLEILA, LAILA FATHINAH, ZUHAILA, HAZRINA N semua la kawan2 lama aku yang sangat2 caring bila aku sedeh... sayang korang.. friendship kite akan kekal slamenyer...



n aku tak berharap aku akan jumpa kawan yang makan kawan, kawan tikam belakang, kawan yang mengambil kesempatan, kawan yang suka mencocok orang lain dengan cerita yang tak berasas, kawan yang lupa ape ertinyer nilai seoang kawan tu.. kau amat hebat berlakon... boleh menang award... aku cuba tidak membenci kau.. tetapi ape yang dah kau lakukan kat aku lagi sakit dari segala-galanya.. mungkin sekarang kau tersenyum puas sebab dah dapat apa yang kau hajati... tapi... kuasa tuhan lagi power... what goes around comes around..!!




kita sebagai manusia hanya mampu merancang... tuhan yang menentukan... aku sentiasa ingat pesanan mak aku... "biar orang baling taik kat kita, kita balas dengan gula-gula". hahaha.. takla.. gurau jer tue.. "biar la betapa teruk orang buat kat kita, kita jangan balas buruk kat orang tue". sebab orang tue bodoh.. cetek akal.. LOSER..!! xkan kita sama2 nak jadi bodoh n loser kan... heheh



so, kita mulakan hidup baru, langkah baru, semangat baru, suasana baru n tinggalkan kenangan lama kita kat sini. FULLSTOP!! I want to start everything from begining... HELP ME ok..!! (sile kol 911)



dan.. buat yang teristimewa... yang sentiasa ada bila kala daku berduka.. sedey n gembira... I LOVE U MORE HONEY!! u make me feel better n comfortable.. tak penah jemu dengar bebelan saye nie... semoga kita bertemu jodoh...!! kawan-kawan... doakan kami cepat2 kawin yer.. ececeh!!



*sayang awk lebey lah!! mmuuuaaahh!! (^___*)







p/s: aku menghargai kalian seperti mana kalian menghargai aku... teman tak perlukan ganjaran untuk memilikinya... cukuplah dengan sedikit kasih sayang yang lahir dari hati kamu tu untuk aku... bak kata pepatah... hadapi dengan senyuman.. hahhah~~~
*ayat semua merepek... nampak sangat BM aku teruk...lalalala








7 comments:

adnil linda said...

wawa...asz cium ak...lalalalla~~

MisZteEN said...

hahah.. byk la ko.. pelok2 pn xnk ...nie kn pule cium2 ko.. bluwerrkk!!

hasyiya karimah adli said...
This comment has been removed by the author.
hasyiya karimah adli said...

pjgnye entri..sya berhajat jgk nk wt entri mcm ni kat geng sya tp xksmpaian lagi..huhu. mesti sedih bile nak tulis nnt, yelah, dah last kan. sob sob. anywy asz, gud luck fr the next plan in ur life. keep climbing!!

ps: nak khawin sudi2 la jemput :P

MisZteEN said...

thankz sya.. awk pn.. good luck ok...!!
p/s/s: sy dgr2 awk y nk kwin dulu..ehem2...lallala.. jgn lpe jmput

hasyiya karimah adli said...

haaaaa. sy nak khawin?haaa. xde calon lagi laaa...asz dah ade tuh, simpan duit cpt2 pastu khawin, pastu ajak saya!.haaa..pasni nk kje ke/smbg stdy?

MisZteEN said...

elele~~
ramai jer mnt kat die... die memilih kot... kekekek
insyaallah.. mesti ajk!
igt nk kje dulu.. mak cibuk suh keje..ngeheheh~
-jd babysitter- =p