Mar 4, 2011

tak sabarnye nak pegi melaka!!

yeayy!! esok pegi melaka.. sebab ape?? sebab budak nie
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




*suke giler gambar nie.. cantik sangat!!



yeaaahhh.. sebab beliau akan bersanding esok!! tahniah cik ayue. beliau bakal menimang cahaya mata. ehh!! silap. hehee



beliau bakal menerima suami.. hahahah. cepat-cepat dapat anak eh cik ayue! nak pegi rumah dia siap kena google map lagi. sebab aku tak tau jalan. maklum lah, dah berabad tak pegi melaka.. hohoho




aku, pakcik, cik linda, zuzoo kiut n mungkin bf dia skali ikot. hahah.. kita redah sama-sama yer.. sesat pun sesat skali.. muehehehe




lepas posing tangkap gambar bagai ngan pengantin, harus lah jalan-jalan bandar melaka! yeeayyy! mesti nak posing kat A`famosa, A`famosa n A`famosa juge.. errrr sebenarnye dah lupe ape lagi yang ada kat melaka tu.. tu pun sebab gi rombongan skolah. kah3! kita redah jela ekk!




ok la. next entry aku buat pasal journey gi melaka tu yer.. harap2 dapat makan asam pedas. orang kata best masakan asam pedasnyer.. hee~


3 comments:

kema said...

waaaa~best nye nak jln2 kat mlka.....huhuhu~

εїз Cik Fasya εїз said...

nk pegi juge......

adnil linda said...

waaa...segan la plak cmnie kalo bf zuzu pn ad...