Mar 7, 2011

tahniah ayue!! first-budak-umah-oren-dah kawen.

yer... seperti yang dijanjikan.. entry kawen cik ayue menjelma..hee~
macam biase.. kitorang gerak dari umah kul 8 pagi lebih.. ambik cik linda kat putrajaya pastu nak cari jalan keluar ke highway PLUS punye la sesat.. terus masuk kat bangi.. hahaha




semua ikot gerak hati jer.. main redah.. keh3! last2 jumpe tol bdr br bangi. Alhamdulillah.. dengan kelajuan takla macam schumaker sangat, sampai la kitorang kat tol simpang empat tu pukul 11 pagi. Lepas tu tunggu la tunang incik linda kite ni. hahah.. siap die boleh gi basuh kereta lagi. ingat kitorang lambat lagi.





harus la bersemangatkan bile pergi kenduri kawen! especially kawan sendiri kawen kan..kan.



sambil menunggu encik tunang linda, sempat posing2 lagi tu.. hahaha





owh.. gambar bajet ayu-sambil-memakai-baju-kurung harus la ade.. kah3!
ada rupa macam nak terbang ker aku nie?? nampak kurus tak?? padahal baju besar T___T.






cantikkan ayue?? dah macam artis tau.. comel jer.. hee~
linda-ayue-zuzoo





yes! yes! gambar dengan pengantin harus lah ade.. hee~
baru orang kate dapat berkat hahahaha *gelak jahat






ayue n sepupunye ke or makcik die.. dah tak ingat dah..
tapi dua-dua cantik. sepupu/makcik ayue tu pandai senyum.comel jer. ayue lak muke nervous.. hee~




disebabkan fotographer mereka ni tak sampai-sampai lagi, kitorang la jadi fotographer bidan terjun. yela.. dah pakai cantik-cantik haruslah posing kan! tengok tu.. gaya model tau.. hee~






hahaha.. gambar ni la kema paling jeles.. muahaha.
sorry yer kema. tak dapat join. tu la, sape suh tak bawakkan kitorang nasi lemak atok kema buat.. hahaha






yes! gambar lagi. hari tu memang jadi giler posing bagai.
zuzoo-aku-linda-kema-kawan ayue+kema "alamak, tak ingat lak name die.. hee~






ok, nie baju nak bersanding.. cantik kan..kan.. biru filus yer ker fulus. hentam saje la labu.. hee~
time ni pun ayue cantik juge!







heheh.. bertemu suami masing2. siap cium-cium tangan gitu di bawah mentari terik. habis basah segala baju kitorang demi cik ayue ni.. sob3!




ok, bila dah basah..  harus lah lap kan.. hee~
sile terjah di gambar tu yer. kelihatan cik linda menjual tisu berharga seposen selai bile waktu2 genting macam ni T__T. muke beliau sangat gembira sebab tisunye habis di jual~






yer~ coursemate kimia yang datang.. thanks yer kawan2. *eh2.. terbajet pengantin lak :)
nuar n adib yang membawa kereta masing2.. beso oooWW kereta mereka.. hehhe 




comel jer cikayue membuntangkan matenye.. hee~
tu la suami beliau.. encik amdan. sila jaga cik ayue dengan baik.. sob3.
dia majuk pujok tau.. nanti mengandung, jangan biar die tak dapat benda yang dia ngidam. kang meleleh jer ayer liur anak korang nanti.. hee~





gambar ni la kitorang tunggu2 dari kul 12-3 tau.. siap dah salam2 ngan mak ayue nak balik. sebab rasa silat n kompang lama sangat.. heheh~
berpeluh ketiak ni *eerr.. sebut lagi.. T_T
nasib baik ade gambar ngan pengantin.. hee~





hee~ thanks pakcik yang sudi ikot walaupun beliau banyak kerja.. hee~
dan.... lepas tu.. harus lah sambung episod 2!!
jalan-jalan di bandaraya Melaka. serius... jalan-jalan jer..
tak sempat naik beca. ok la.. next entry coming!
*kalau rajin. muahaha



p/s: pesat membangun Melaka yer. daripada padang pahlawan dah jadi macam2 bangunan kat situ!
tak puas kot jalan2 3 jam jer.. nak lagi.. nak lagi please!




6 comments:

adnil linda said...

ye...ak jd OKB kejap...dgn menjual tisu...hahahha

εїз Cik Fasya εїз said...

ahaiii.comel ayu wat mata gitu!hehe

aku-pun-jeles tak leh g wedd bff sniri tuh...;((

kema said...

hehehe~lawak ar ko neh asz....

linda bisneswomen yg bjaya hari tuh,dh lah tisu tuh pak andam punye...modal tak kua lgsung kot...

hahahaha~

MisZteEN said...

linda: sampai habis satu kota kan..kan

fasha: haruslah kene jeles dgn kami kn.. xpe2.. kema n linda ade lg nk pegi knduri mereka


kema: a`aaa.. berjaya sgt.. hee~

syaH -> said...

ok..pasni ko plak kawin k asz.
aii.. bagusnye kawin cepat2 ni.
mcm2 kelebihan. tahniah untuk kwn2.
tumpang gembira. walaupun tak dapat hadir sebab clash jadual sebenarnye.
(^.^)

MisZteEN said...

syah: hahaha... lmbt lg la.. kene buat duit dulu.. hee~
eleh! ckp jela ko xnk jmpe aku.. sob3! pnt2 dtg dr KL tau.. T__T