Mar 17, 2011

lelaki terhensem aku nak bertunang! waa :((

owhh!! kuciwa sungguh! lelaki terhensem bagi aku dah nak bertunang. boleh tengok balik entry ni...lelaki terhensem bagi aku.yer... Encik Zahiril Adzim a.k.a macho man.. (muehehe) dah nak bertunang. ni aku dapat tau dari web era.fm tadi! korang boleh baca artikel kat bawah ni. waaaa... *lap idung dengan tisu. (T___T)


Zahiril Adzim nak bertunang...


Oleh Syakireen Othman


*owh macho man ku *wink.. winkHeboh dengan kisah perceraian, kita beralih pula kepada kisah yang menggembirakan. Pelakon yang dikenali menerusi drama ‘Kami’ iaitu Zahiril Adzim yang pernah dikaitkan dengan Liyana Jasmay suatu ketika dahulu khabarnya bakal bertunang dengan kekasih pilihan hatinya yang merupakan seorang personaliti televisyen di sebuah stesen televisyen swasta iaitu Shera Ayob.Jika para pembaca masih ingat, Shera ini merupakan bekas kekasih kepada pelakon Kamal Adli yang kini sedang hangat menjalinkan hubungan cinta bersama Intan Ladyana. Menurut salah seorang sumber yang boleh dipercayai, Zahiril Adzim bakal mengikat tali pertunangan bersama Shera pada bulan Mei yang akan dating ini.Khabarnya mereka sedang sibuk menjalankan persiapan pertunangan ketika ini. Diharapkan agar pasangan ini kekal bahagia sehingga ke jinjang pelamin. Semoga ikatan pertunangan yang dijalinkan kelak memberi seribu kebahagiaan buat pasangan sama padan ini.

credit to era.fm

Ni baru bertunang dah buat ku kuciwa. pas ni nak nangis jauh-jauh kalau dia kawin. waaaa~ sapa lak nak jadi lelaki terhensem lepas ni. hehehe
apa-apa pun, for both of you. selamat bertunang ikhlas dari hati i ni. and semoga hubungan korang sampai ke jinjang pelamin!
tak kenal sangat shera ayob. meh nak google sikit! ok, dah jumpa. comel jugak orangnye.. heheh. pelakon jugak ker??


heart you la zahiril adzim!!!! (T__T) *kipas susah mati.
p/s: tinggal 2 lelaki terhensem bagi aku ni. lepas ni sapa lak  nak tunang n kawin?? farid kamil ke pakcik didie??? lalalalala

No comments: