Mar 29, 2011

ade astro lak kan kat office. Jom kita layan~



semenjak kat tempat kerja baru ni, boleh la aku nengok astro. dah la semua chanel ade. ngahahaha. dah kata kerja ngan sub contract astro. haruslah layan. astro bagi decoder free la nak test. sebab bos aku kan kontraktor dia. selagi dia tak mintak, selagi tu la kita layankan ajeeerrr~




dah la astro beyond. semua channel HD pun ade. gambar dia lagi terang la. best2! sampai dah tak tau nak tengok cerita yang mana satu. kat ofFice cite yang aku layan:


  
muahahah. cite ni la. KIMORA LIFE IN THE FAB LANE. 



yer, best sangat-sangat! walaupun die punya season dah lame, aku still tengok gak. best ape! cerita ni pasal life seharian kimora lee sebagai CEO baby phat. dia fashion designer OK! pada masa yang sama dia jadi seorang ibu kepada 3 orang anak dia. biasa la, dah cerita artis, banyak lak kan adegan dramatiknye. dia dulu model beb! tu pasal cantik. comel kan.. kan. * gosip, haruslah tau. hahaha






ni pulak gambar family dia. anak dia yang pompuan tu nama Ming Lee n Aoki Lee. tapi bukan suami yang skarang la. suami first dia Russell Simmons. Anak dia yang ke-3 ni lak nama dia kenzo. lelaki. anak dengan suami dia skarang ni. Djimon Hounsou tu la husband dia skarang ni. muehehe.



dah nama pun diva, haruslah berlagak diva kan. dalam ni boleh la tengok muke dia yang kerek tu. apa yang dia mintak mesti kena dapat. banyak jer journey dalam hidup dia ni. so, boleh la motivatekan diri ni nak jadi macam dia. wanita berkerjaya kan..kan. 



so, kalau korang nak tengok tu bole la pegi ke chanel 712 E!. kalau yang takde tu mintak maaf ler. sila la subscibe yer. hee~ 










1 comment:

cevugown said...

Thanks for an idea, you sparked at thought from a angle I hadn’t given thoguht to yet. Now lets see if I can do something with it.

clomid