Jan 27, 2010

balaci-balaci menjadi-jadi.. so, ape tindakan??

penah x korang dengar perkataan balaci ??? ala.... jangan buat2 xpenah plak... sepak montot 2 kang.... Balaci dari perspektif aku kan macam orang yang suka mengadu domba perihal orang lain kat orang yang lain... paham kan... *sorry.. ayat macam sengal giler...heheh.. nak kate bekerja macam polis x jugak... lebih afdal cakap macam pencacai najis... dok cibuk nak tau per orang 2 orang nie buat...



So, even aku dah dok terengganu nie selama 3 tahun.. banyak dah muke2 balaci nie aku jumpa... depan kita bukan main lagi.. bertepok tampar, bersepak sakan... tapi belakang.. cam lahanat...!! opsss!! terlebey sudah...hahahaha... siap wat report ape yang kita laku kan sekian..sekian.. ingat eh.. dunia ko x semestinyer kat atas.. lame-lame tergolek kat tanah jugak...



come on la... orang2 macam nie nak membodek namenyer... dasar perangai hampas kelapa... blender baru kau tau.. dush..dush..!! aku tau aku x sempurna.. tapi aku heran ker korang cakap aku macam maner?? ade aku kesah?? mak bapak korang ker yang belikan aku baju?? mak bapak korang ker yang bagi duit kat aku tiap2 bulan?? so,, shut up..!!




and lagi satu... xperlu la kite ni dengki mendengki... tuhan marah kan... biar la aku free hair, asal adap and sopan santun terpelihara...*x macam sesetengah orang, bertudung litup tapi g gak club...!! per nak jadik.. don`t judge a book by its cover... buah yang molek x semestinye dalam die x busuk... so, plizz..plizz.. jage la tepi kain korang sebab, aku tengok macam nak terlondeh jer 2...wahahaha



ok... cukup mencace ari nie.. bye~~


p/s: sedikit tertekan situasi di cini.. bak cini kacip fatimah




1 comment:

adnil linda said...

biarkan mereka.....

da abes kesan drugs t...
stop la...
terover dose morphine kowt...

;D