Nov 8, 2010

Boypren korang tak romantik bila...

  • boypren korang tak romantik bila korang pegi jenjalan berdua tapi die dok sibuk nak tengok orang sekeliling. takde langsung madah manis-manis ke ape ke nak cite kat korang.

  • boypren korang tak romantik bila kau dengan dia pergi makan kat restoran tapi langsung tak pernah suapkan korang. segan katenye..haha

  • boypren korang tak romantik bila korang berdua pegi tengok wayang sama-sama. tapi masa korang ajak dia teman pergi toilet kejap, banyak pulak alasan die. katanye tak mahu tertinggal slot best. ape cer??.

  • boypren korang tak romantik bila langsung tak pernah belikan korang coklat ke ape ker biler keluar dating. mungkin die tak alert ataupun mungkin dia tak iase kot..

  • boypren korang tak romantik bila korang suh die nyanyikan korang satu lagu tapi die tak nak. katenye suare tak sedap.. hujan la bila nyanyi... haha (ni mungkin bagi pasangan yang baru bercinta kot)

  • boypren korang tak romantik bila korang buat-buat berenti kat depan kedai, pastu korang pun cakap, 'cantiknye baju tu...cantiknye kasut tu'. konon-konon korang bagi hint kat dia la. last-last die kate ok jer and duduk depan kedai tu sambil tunggu korang.

  • boypen korang tak romantik bila tengok cerita romantik kat panggung wayang tapi dia boleh pulak terbungkang sambil berdengkur kat situ. boring katenye.

  • boypren korang tak romantik bila korang tak pernah pun die bawak pergi restoran mahal-mahal yang ade candle light bagai. katenye tak baik membazir. last-last kedai mamak jugak jadi lokasi pilihan :))

  • boypren korang tak romantik bila waktu korang dating, time hujan lak tu... die takdenye nak tanggalkan jaket ke sweater ker bagi korang yang tengah sejuk. yang die buat ajak korang berteduh sampai hujan berenti.


walaupun boypren korang tak romantik, tapi die tetap sayang korang ketat-ketatkan. :)). manusia ade pelbagai ragam. So, kite kena trima seadanya perangai pasangan kita ok! yang penting ape.....! korang bahgia...kkekeke


p/s: kalau boypren korang tak romantik, ape kate korang pulak bagi di cekelat e, teddy bear ke time dating. mau die terkejut monkey okeyh!! hakhakahak!!

2 comments:

adnil linda said...

hahahha.....boypren aka tunang ak memg cmtu pon....

MisZteEN said...

kahkahkah3! same la kite...
entry nie nak memperli beliau..hee~