May 27, 2010

aku minat giler boy nie!!



korang penah tengok cerita KAMI tak??
baik yang movie ataupun series kat 8 TV dulu...
best kn..kn..kn.. (^__^)



kisah 5 orang sahabat yang mempunyai pelbagai latar belakang
sangat touching tau cite tu..
ok2... aku bukan nak cite sinopsis eh..
korang pun mesti dah tau kan jalan cerita die..
mesti la best.. independent movie la katekan..



yang aku nak cerita pasal pelakon die..
bukan pelakon utama
tapi die melakonkan watak antigonis dalam cerita tu..




korang kenal tak??
ala.. yang jadi boy si ejen menjual dadah tu
siap suruh liyana jasmay jual dadah mase sekolah tu la..
ensem kan die...wahahah




aku memang minat die lepas tengok cerita tu la..
sangat jantan okeyh!
sama macam aku minat group Meet Uncle Hussein
sebab banyak lagu2 diorang main kat dalam cerita tue





pergh!!! macho seyh..
bikin hati waa cair beb.. lalala~
nama die zahiril adzim
owh.. ari nie lepas baca kosmo baru tau die ade blog
ape lagi..!! mau jadi follower die la..heheh
nak link die.. sila klik kat bawah nie


ok la.. mau khatam blog die
byeee~


p/s: malam ni boleh la mimpi muka die yang ganteng tue.. hee~ *kredit to his blog for those pictures



2 comments:

ainilavia said...

dh lme jd folower die..
ayt2 die gle sastera..;p

MisZteEN said...

wah!
kt br tau la... nme betol die..
keh3.. asik pgl boy jer..
sastera 2 la besh!