Mar 22, 2010

sepoloh=sepuloh okeyh... ^__^

hohoho... mau buat tag dari page SKEMA ITU HOT..... terase gatal2 tangan plak nak buat... mari mengenali saye selama sepuloh titik...kaakakakaka

cara-cara:

copy tajuk entry sepuluh dan paste di post anda. Anda dikehendki menjawab sepuluh soalan dibawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

[#1] Siapakah diri anda dirumah?

Seorang kakak yang garang, tiada belas kasihan, selalu di buli apabila pulang ke KL, suka buat kepoh, suka menyakat adik2 yang lain, suka makan-makan sampai lebam.




Seorang anak yang kadang2 baik pijak-semut-pun-tak-mati, kadang2 boleh bertukar jadi raksasa hijau, kadang2 nakal macam 'yaa ampun... anakku..!! kok kamoo nakal banget macam nak kene rembat'..hahaha... penceria keadaan.. bila aku xde kat umah, mesti sunyi.... betol kan mama...hihi 



[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?

Orang tak tau saye seorang yang panas baran.... tetapi saye belajar mengawalnyer... tapi kalo kat umah..... xde sape beh lawan kegarangan itu!!! wahahahah


Seorang yang ceria n aktif bercakap laju-laju.... Suke sangat ketawa bagai sang punti.. x pandai nak bersopan-sopan, jujur bile bercakap (nie kire cakap lepas la nieh..hohoh)


hormat orang tua, suke cenggeng (menangis la tue), suke memasak, suke berfesyen, x pedulikan kate2 orang, mempunyai mood yang agaikan cuaca.. ade ribut, taufan, dan musim sejuk.. dah la 2.... lebey2 plak...hehehe




[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

1. of kos la HONDA CIVIC KALER PUTIH... 2 la idaman atiku setiap hari...


2. mau belajar sampai PhD... amiin


3. saye nak PSP... boleh engak??


4. rumah idaman... hhihi


5. mau kawin...!! sekian!!!




[#4] Siapakah nama pasangan anda?

En. Rosdi a.k.a didie a.k.a pakcik tua... ngeheehe



[#5] Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda


1. sangat-sangat-sangat penyabar dengan kerenah saye yang cam hampeh nie, sopan santun (kalah aku nie ha)

2. sangat jujur dan ikhlas dengan saye (die tak pandai berbohong)

3. sukar untuk berkate tidak dengan saye (habis la die...wahaha)

4. sangat memahami dan manje kot..ehemehemm.. suke buat saye ketawa sampai keluar ayak mata...hohoh

5. dan yang paling penting.... die bermata SEPET...hahaah



[#6] Bila tarikh anda couple?

Errr.... bile tah tarikh yang tepat... taruk jela..hohoho

26/11/2007



[#7] apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?


kenangan pahit ehhh...errmmm... mesti la gado2 mnje gitu... skali sekala.. kadang2 perang besar jugak... tapi x lama... sehari jer dah baik...hihihi




[#8] Lagu tema cinta kita?

I`m yours- jason marz


[#9] Apakah perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?

saya nak die seperti die... xmau jadi orang lain...boleh berdiri atas kali sendiri, x harapkan saye selalu, jangan suke majok (saye jer boleh.heheh) dan terakhir skali...... hargai la saye seadanya...


entry nie berbaur jiwang.... sile jangan muntah ijao...hohoho



[#10] Tag 10 rakan anda ya lain

saye mau tag 5 jer.. ok x??

  1. cik linda
  2. cik fasya
  3. cik nanad
  4. cik nasz
  5. cik ezza


5 orang kire cukup la... nanti kamoo2 tag orag lain pulak yer...


p/s: sangat tulus dan ikhlas menjawabnyer...hheheh









4 comments:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

yer la miszteen..akn ku masuk lam buku 555 dulu..nk tgu tenet laju ckit ok!

nurul nasriati said...

cik nasz 2 aku ka? hakhak [dgn muka xbersalah]

adnil linda said...

mlas maw buat

NARDtheNERD said...

emm emmm..baru perasan i terpilih..nnt i wat k dear..=)