sile clik (0.o)

May 27, 2011

bila pelawak dah keluar ayat lawak.....

sekarang berlambak-lambak group yang guna perkataan-perkataan lawak kat facebook. korang penah tengok tak??




hahah. paling takleh blah pasal ayat-ayat yang digunakan dalam maharaja lawak. ade tu funny, ada yang annoying.




moh ler kite nengok.....




contoh dari group JAMBU *kah3! sumpah lawak diorang ni.




Owh,Boleh Tuju Lagu?


Apeee pun x bleh


kejap-kejap serius la skit kau buat kelakar aku gelak arr


Muka Legend Tapi Hati Kiut


Ada Aku KESAHh


Bang! Jangan Kurang Ajar Yer Bang


FuYo0o0o!! Nora Danish Tu..


kenapa dia kenapa dia ikut i


haha. ayat-ayat jambu memang terbaik la!. asal ade orang post ayat ni mesti teringat kat lawak diorang. dah tu, bila ingat, dok gelak sorang-sorang lak kan. hee~. kau orang pun sama la kan.




yang ni JOZAN guna time maharaja lawak. takleh blah gak diorang. korang try la klik LIKE kat fanpage tu. pastu guna la kat wall korang. :)). sapa ingat time die cakap ni masa bila?? hehe




Hello babyy


Apa awk rasa? rasa menyesal pulak dtg sini doktor


yang SEPAH ni pun sama. asal diorang cakap, mesti benda-benda lawak. tu pasal jadi ikutan. tapi lawak diorang ni kadang-kadang kasar sikit. hehe. yang penting... ko diam peah.. ko diam peah!!!  haha.. masa dia nyanyi lagu ni la paling lawak kan... *sila tengok youtube yer~



Apa bangangnya awak ni


Kau Diam Peah, Kau Diam Peah


Barang baru tengkorak engkau. itu pepatah pepatung


Yang ko nak rabaknye macam durian kenape


Eloklah kencing manis Poah tu kencing berdiri


Kau ni jah, kalau aku tumbok muka kau ni jah


Kaki aku tak beberapa nak sihat la sakitlah. pedih-pedih rase


hahah. ada lagi frasa lawak. tapi bukan dalam MAHARAJA LAWAK. dalam movie HANTU KAK LIMAH BALIK UMAH.


korang kalao tak ingat memang bukan fanatik movie tu la. sampai anak buah aku pun siap leh hafal skrip dalam cite tu.. keh3! memang terbaik la lawak cite ni.


Ape ke gila budak nih tersengih-sengih macam selipor koyak je


Sabor.Je.Lahh


Uwww... perisa blueberry. my favourite


Enjit-enjit semut, siapa sakit naik atas


Bala-bala~


Nampak Beno Nipunye


Perhhh! bau telor


Tadi kak limah hampir dikokaknye teman


Soley-soley


Pelawok.pelawok.pelawok.pelawok.pelawok


Tu lah, sekolah dulu tanak amik english education


ok, tu je nak tulis, kalau korang nak semak2 kan wall korang kat fb, leh la guna ayat-ayat atas ni. klik jer~




p/s: malam ni tunggu aksi JAMBU~


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...