Feb 10, 2011

jumpe adnil linda!

haa... linda, ko nak kate ko lambat upload gamba,
aku lagi la super berkurun nak tulis entry.. kah3!
dasar pemalas!!
dah la.. malas nak review banyak2.. korang tengok jela gamba kat bawah nie...
jom check in...! eh! bukan la.. check it out~hee~






yer2.. nie bapat musang ayie a.k.a bapak angkat a.k.a encik didie.. hahah
die la dok ingat alamanda tu taman permainan..
haa, ambik kamo! penat kan bawak budak debab nie.. muahahah * gelak jahat!
dah la tak bawak slipar, pampers n susu budak nie.. haisshh!




haish! budak nie pantang nampak makanan depan mate die..
habis semua di rembat.. ggagaga





nak makan sendiri la konon..
tengok muke dah macam berok kene belacan.. hee~
comot sangat!




sedap sangat makan aiskrim tu,...
siap cicah kentang goreng pulak.. hahaaha




tenkiu makcik linda sebab sudi belanje ayie aiskrim..
eh2! bukan makcik la, kakak linda... * pandai eh bodek budak bab nie.. ish3!





tengok la.. pandai nk suap sendiri lak tu..
hahha... pegang sudu pun tak lepas.. asik golek2 je aiskrim tu..





"comel kan muke saya macam nie??"
macam nak mintak pelempang jer..
sibuk je nak ikot kalo orang nak dating.. @__@




yeah! tu die kami yang sedang menikmati makanan masing2..
sedap weh banana split kedai kak lindak kite nie..
nak datang lagi.. yeahah!!




tu die.. senyum kekenyangan.. hahahah
manis kan muke kami berdua.. gagaga *pengsan




okaeyh!! dah keluar muke gelojoh tu T__T
thanks cik linda sudi belanja kami aiskrim..
insyaallah ade kelapangan kami datang lagi k!



peace no war dari si budak bab-bab, ayie!
heheh.. nasib baik ko comel!


p/s: sampai2 alamanda si debab nie yakyak lak.. hahha. ape lagi, ayah angkat die la jadi mangsa di suruh basuh.. hee~ nasib baik la ade pasaraya.. boleh gak beli pampers.. kalo tak, balik awal la jawabnye... hee~

~sweet memory~



3 comments:

kema said...

incik didie blaja jaga ank dah tuh..kui3..dh leh kawen ngn cik asz kte dh neh....ngehehehehe~

nk banana split gak

adnil linda said...

saya giler bayang dekat asz....
hahahha

MisZteEN said...

kema:haha.. byk lg kne blaja..
xkuat iman kot..hahaha
kema, sdp tau banana split die! nyum2!

linda: jgn jd bayang2.. jd la org.. apekah??
syg kamu juge~