Jun 14, 2014

Kite post Pic kawin pulak!



Hehehe, alang2 dah rajin ni moh le letak pic kawin
yer dak?? 
alhamdulillah dah setahun lebih kami berkahwin.
jom tengok pic.



Time nikah... sayu jer hati mase ni. huhu


Pic masa malam berinai. siap ade tarian piring lagi kan.. 
biase la. orang nogori.


yeay!! pic full ni sangat comel sebab boleh nampak full dress tu. 
wahahah. walaupun simple tapi tetap menarik.


ecehceh. sehati sejiwa gitu..


pic pantulan dalam air. wuwuwuwu


amboi2.. kemain gatai engko kan.
xsesabar yer. hahaha
pakcik buat muka comel.


my happy family.
cukup korum 9 orang adik beradik.
yang si kecik tu sibuk nak ngendeng gak time kite sanding.
alisya oh alisya. hehe


i`m a happy person :)


pic ni paling gempak. suke lightning die.
thanks adik photographer


amboi.. sombong betul cik abang ni.
exsenn la lelebih... hahah


like an old pic. 
vintage sesangat




dah penat senyum masing2.


weeehuu... pose lagi.




budak gengster dah kawin..
dari selebet jadi...
..
...
...
...
....


princess untuk satu hari.
wiwiwi.. comelnyer..comelnyer. hahaha
keperasanan lak



ok. tu jela. kang pengsan lak tengok banyak pic.
Alhamdulillah untuk semua ini Ya Allah.
Semoga jodoh kami berpanjangan hingga ke syurga.
Amiin...


3 comments:

adnil linda said...

berthun ak tgu entry nie...hehehe

kema said...

Tau xpe, akhirnye.....
Pasni nk tgk perut.mak buyung lak..

kema said...

Tau xpe, akhirnye.....
Pasni nk tgk perut.mak buyung lak..