Jun 14, 2014

I`m back!! with happy story :))



Hye all.. kekwat tau tulis blog.
satu tahun satu entry jer. hehe
kadang2 tak tau nak update ape.
tu yang blog bersawang tu
suka blogwalking jer..


ok, memandangkan kerajinan terlampau ni mari mengupdate entry.
entry kawin pun x penah2 update. ye dak??
kite tinggalkan entry kawin.. now ade entry lagi best.
Entry nak bersalin! hehe
terus kau nak update entry nak bersalin.
mengadung punye entry pun xde lagi.


Yer... Alhamdulillah.
Kite sekarang dah mengandung 9 bulan atau 36 minggu.
Tunggu hari jer nak bersalin.
Ikutkan due date 10/7 baru bersalin.
Tapi orang kata xleh jangka kan.
Excited la kan nak jadi ibu. Tu semua rezeki.
Barang2 baby alhamdulillah dah prepare.
Beli ape yang perlu dulu. 
Pegi mom & baby expo memang berbaloi2 murah!
Tapi next week memang xlarat dah la nak pegi PWTC tu.
Insyaallah semua dah cukup.


Cuma preparation mental fizikal tu lagi belum sedia sepenuhnya.
macam mana nak push, macam mane nak breastfeed.. haahaha
macam mane rase contraction tu.
terasa cepat masa berlalu.
daripada gengster jadi ibu. aalolololo.
Xpe2. tu semua boleh belajar kan. 
now banyakkan google jela.
nak berjalan pun skarang rupe penguin dah.
dan orang yang paling over excited haruslah pakcik didie!
owh.. jantina pun xsure lagi. kita kasi surprise jela kan. ehehe


So, doakan kita dapat bersalin normal dan dipermudahkan yer kawan2.
nervous jugak tapi kena positif la untuk baby ni.
Auuuww!! come baby comel!
Kalau ade kerajinan kita update entry lepas bersalin yer.
Tata :P



p/s: Skarang kan musim world cup, good luck germany!!! bola tetap kena sokong. eheh






1 comment:

adnil linda said...

good luck tyme nak push nanti...hehehe