Mar 10, 2012

yea! bincang soal serius aje. ini betul-betul serius!


Salam n hye dear,


Sorry geng, lame x menulis. 
Fuh, bukan ape.
Sibuk praktikal 3 bulan kat JB nie.
lagi pun internet lembab sangat kat sini.
Wifi lagi la. 
kengkadng je jumpe.
Nasib dah beli Digi prepaid broadband.
Easy and laju.
Suke mak! hahaha




oppss!... amboi, mukadimmah panjang bebenor.
hehe. actually banyak benda nak cerita around 3 months nie.
tapi tu la. ade je halangan kan.
kita cite ringkas jela.bulan 1 my BFF dari mrsm MUAR kawin.
Wah, sangat gorgeous beliau okeyh!
suke2. terharu sangat.
semoga jodoh ko ain dengan daniel berpanjangan.
AMIIN.




emm...
ape lagi eh?
dah lupe la.
x banyak yang menarik pun.
tapi....
ade satu yang buat aku heart attack.
cube teke.. cube teke.




laa.... xdapat eh??
jangan gelak ye.
seyes jangan gelak.
MAK aku suh kawin tahun depan.
giler ko!! mude lagi kot
plus perangai x matang cam budak2.
hahaha. unbelievable. :P


*aaummm.. kiteww malu leewww. hahaha


mule2 ingat adik aku main2 la cakap pasal kawin.
dah tu ak tanye la mak aku.
laa.. skali betol rupenye.
die dah pakat2 ngan ayah aku. ciss sungguh!
dah la nak suh kawin bulan 1.
giler weh!
xpernah terfikir pun nak kawin awal.
konon2 nak kawin umo 28.
aku siap cakap kat mak aku lagi yg mude kot nak kawin 25.
die siap jawab gini.
'ko henggat ko mude sangat la dah 25 tu?? umo 21 , 22 orang dah kawin'.
'patotnye umo cam ko dah dapat anak 3 dah'.
amboi mak aku.. kemain yer.. =___=!
sentap disut mak jahhh!





*aauuuwww.. saye nak abang model ini.. :P


tapi tu la kan.
benda yang kita x nak tu la yang terjadi kat kita.
hehe. xkan xnak benda yang baik berlaku cepat2.
if anything yang dirancang menjadi, insyaallah next year dah leh makan nasi minyak aku. heheh. *auuuwww. mak malu cakap gitu
doakan jodoh aku n didie berpanjangan ok.
kita mampu merancang, DIA yang tentukan.




ok, skema lak kan bunyinyer. hee~
now, we have to start from here n now.
cuz i know nothing about wedding planner.
what-to-do-list.
member2 yang dah kawin tu, please tunjuk ajar ku sifu. ehem2.




ok.. errrr should we start to choose the colour theme..
arrgghh!! tension seh.
bape hari dah xleh tido sebab x caye.
hahahaha. noob!





*contoh budak tah bile nak jadi dewasa. =____=!


ok asz. 
sila berfikir secara dewasa. auumm!
kena praktis nie jadi ciri2 isteri solehah.
start ngan masak nasi.. eh! ape yang hangus kat dapur tu?
hahah. lalala.
ok la. bye :P








*aleesya pun suke la kiteeww kawin.. auumm.. windu pipi die. haha

p/s: ehem.. korang x caye, aku lagi x caye jahhh! jangan nak gelak sangat ah! tau la aku ni macho. hohoho





1 comment:

Hazrina Erin said...

asz nk kawen!!!waa..tak sabar nk mkn nsi minyak knduri ko...haha