Dec 31, 2011

Hye hye JB, Bye bye KL


Salam semua.
ok, sedar x sedar esok dah masuk tahun baru kan.
tahun 2012. yeayy!
seronoknyer sebab ade azam baru.
yang x seronoknyer umor makin meningkat. waaaa :'(
haha. terasa diri ni tua bebenar.


ape azam korang?
bangun awal pegi klas ke?
nak kurus ker?
ke nak tambah lemak berganda-ganda?hahah
harap2 azam tahun lepas tercapai la eh.
kalau x, bawa azam tu ke tahun depan. kekeke


Haaa..!!
aku tau ape azam korang kan..
nak kawin, bertunang kan...kan.
erkk! tu azam ker. hehe.
boleh la masuk list.
ok, sebenarnye i jelez :(
sebab korang dapat pakai cantik2. best2!
penuh la list next year dengan wedding.
tahniah la kat korang eh.


ok, yang aku ni dah nak start training kat UTM tu.
malas giler nak kemas barang2 kot.
xtau nak bawa pe. blur2-blur je.
melihat pada jadual yang disediakan, *cewah. ayat skema lak.
banyak benda baru yang perlu belajar kan. *rasa nak pengsan.
yela, dulu blajar kimia, now training jadi biotechnologist lak.
haha.


meh kite nengok jadual tu.
sikit je eh.



haa. tengok minggu first pun pening.
alaa.. banyak lecture jer.
dah last2 tu ade la lab work.
but..but.. it`s look interesting. hee~

ok korang.
nak gi prepare mental n fizikal nak dengar lecture balik.
keke.
yang bagi talk tu bukan calang2.
rasanye lecturer UTM gak.
haihh! macam mane la idup tempat baru eh.
harap2 best la. hee.
Bye~~







1 comment:

Hazrina Erin said...

asz!! da hupdate blog da.. mne entri baru ko?hupdate cpt2^^