Jul 18, 2011

Selesai sudah~

Alhamdulillah.
selesai sudah 2 perkara dalam minggu ni.
ehem~
saje x nak bagi tau awal sebab takot x jadi g.
aku kan lalang. hee :)




hari sabtu lepas aku g ujian PTD kat putrajaya.
pergghh~ 
merasa la kau duk dalam dewan yang sejuk.
dah la exam tu dekat 7 jam. 
dari pagi ke petang.
n soklan die pun mencabar minda.
stok2 gua yang x baca isu semasa ni memang susah la kan nak jawab.
nasib la suka bace bab2 sukan.
ade la 1 2 soklan dapat jawab. heheee~


pasal NKRA la. dasar penswastaan la. 
memang rasa macam ambik kenegaraan la.
terus hilang terer sejarah time spm dulu :(


yang math lagi la.
otak ni dah biasa senang.
asik guna calculator.
haaa.. ambik ko, memang menguji minda betol la.
masak2, yang x sempat tu kite pakai dadu jela. keh3!


pasal esei, mule2 blur, tapi ok la.
lepas tulis sikit2 tu ade sikit2 idea datang.
pasal isu semasa gak.
yang BI pun sama.
siap terlebih perkataan lagi.
ape la yang aku merapukan.
harap2 la pemeriksa tu reti baca tulisan aku yang huduh tu. lalala~


ahad lak aku gi interview GEMPS.
korang tau ker ape tu GEMPS??
program bagi graduan yang menganggur la.
kira kite pegi training n praktikal nanti.
n dia akan bagi elaun.


itu pun aku rasa macam malas je nak g kan.
so, memang prepare sikit2 jela.
dah la x tau jalan. nasib la kata hati ni betul. ngeheh
dah hebat la tu x sesat kat KL. hahaha


so, if rezeki aku murah dapat la kan.
if x, takpe. akan ku cuba lagi next time.
but enjoy betol kedua-dua tu.
sebab, aku dah ade experinece kan..kan.
so no hal la nak cuba lagi :)



ok, gambar mintak pelempang dah keluar. nak sangat jadi gemuk yer. =___= 



p/s: result keluar bln 8. semoga bulan ramadhan membawa keberkatan kat aku. *cewahh ayat **rolling eyes


2 comments:

adnil linda said...

keh3x...moge2 byk berkat bln pose kn???

MisZteEN said...

linda: tu la kan. ambil berkat bln pose. amiin :)