Jul 28, 2011

Malaysia vs Singapore. X sabar nak tengok malam ni :)

hi, hi semua.
yeah, malam ni ade live game malaysia vs singapore.
cer angkat tangan sape yang gi?
saya! saya!
hahaha.



wajah kegembiraan sebab dah ada tiket *bergenang air mata




semalam adik aku berhempas pulas beratur kat luar stadium.
tunggu dari kul 8 pagi.
die kate ramai giler beratur.
nasib la time die beli ade lagi. 
dengar2 lepas tu tiket habis. 
cepat giler!


xpe2.
pada korang yang x dapat join kat bukit jalil tu,
teruskan sokong kat rumah ker, kedai mamak ker.
ade live kat Rtm TV2, astro ARENA n Astro Supersport.
janji gempak n semangat tu penting.


harapan tuk menang tu pasti ada.
yang penting semangat juang yang tinggi patut ada malam ni.
nak tengok game yang best.
main biar clear. 
jangan la ada kad merah lagi.


gua agak malam ni malaysia menang 3-0.
walaupun tanpa pemain import.
kita tetap boleh lawan diorang.


go malaysia go!!!
harimau akan baham singa di bukit jalil.
so jangan lupa korang duk tercongok depan TV kul 8.45pm malam ni k!
berikan sokongan padu pada pasukan negara kita :)



uhuk.uhuk. panjang x tiket i? lalala. telah di pau oleh adik :)

p/s: cer pakai baju kuning hitam reramai malam ni. insyaallah ada rezeki tu :)


4 comments:

adnil linda said...

derrr....
pnjg giler tiket....
byk la tu askar2 nye...
hehehe

go go mesia

MisZteEN said...

Hahaha. pjg la. adik laki aku kn ramai. botak mak nk sponsor. hahaha :P

NaUrAh♥ShAzWaN said...

oke jeles sebab eiya tengok dekat ruma jee >.<
pape pon good luck malaysia ((:

MisZteEN said...

naurah: malaysia kalah. tapi memang best semalam. ramai sgt2. smpai xde kerusi kosong pun :)