Sep 3, 2010

boring!

uiiisssshh!! aku dah boring giler dah keje office tu...
rase nak berenti je cepat-cepat.. tapi kan, banyak sangat halangan..
hari2 tension..wahahahaha.. eh silap! waaaa ;(




dah la kene buat orang punye kerja.. call customer lagi...
kene marah dengan customer lagi.. feed up tau!!
baru aku tau.. nak cari duit nie bukan senang kan
tu pun sebab nak cari pengalaman..




xpe... aku dah ready nak by love letter kat bos..
cakap nak berenti ujung bulan...
tapi yang penting.... aku kene la kerja kuat2!
sebab nak duit!!! hee~



p/s: tahun nie first time aku nagi duit raye.. agak-agak berapa kena bagi kat anak buah aku nie?? haissshhh!
nak pindah rumah la macam nie (T___T)





3 comments:

εїз Cik Fasya εїз said...

kak asz.sila pos duit raya kt adik pacha ek..haha..adik pacha xkeje agi..

adnil linda said...

hehehhe....ak pon dok pk nk bg kt adik aku bape...seb baek la xd ank buah...luar kaw rumah tidak di layan...hahahhaha

MisZteEN said...

fasya: hekhek! adek mau luet laya kaaa.. boleh! sy byr setem jela eh... pos envelop kosong... kekeke


linda: hahahah.... luar kwsn x di lyn...xmenarik tol...kat aku xde ker??