Aug 23, 2010

berhabuk sudey!!

hokkk3! abes berhabuk blog nie.. hee~
sorry geng.. lately aku bz la..
tak sempat nak update blog n melawat korang-korang semua.. ;)




dah dekat 3 bulan aku kerja.. wah! sangat-sangat stress rupenye jadi clerk!
macam-macam kene buat.. tapi, demi duit, sanggup aku harungi tau..hee~
rasa-rasa lepas raya dah nak berenti pun.. nak pikir mase depan pulak..


agak dah lame jugak tak ade orang panggil aku interview..
semenjak abes skolah dulu..huhuh
macam mane nak panggil, aku tak apply pun..kahkah3!
sengal tol minah nie! ;P



kau-kau orang skarang buat ape haa?
share la kat aku cikit... mesti kerje best punye!
gaji tue jangan lupe bahagi due k! hakhak3!


p/s: dapat gaji nie nak beli mercun la... nak halau antu kat umah aku nie...lalala~


5 comments:

Anonymous said...

uish...jgn beli mercun..nnti kene tgkap...hehehe~

kema said...

pk masa dpn tuh mcm curious sket...nk mdirikan umah tgga ek..hahaha~

MisZteEN said...

anon: xleh eh?? kite x pernah main meriam buluh la... best x?? ngeheh

kema: haish! ke situ lak kamu... i tgh curious nk continue my study or minta kerje

eRiN said...

weh asz...keje mane skrg?syokkkny da grad..ak tak tau bile..T_T

MisZteEN said...

erin! kerje kerani je.. sebelah tesco puchong..huhuh
aku doakan ko pn grad dgn cemerlang k!