skarang diorang dah letak notis nie kat dalam premis diorang..
.
.
.
.
.
.
kalau korang tak nampak sile la kelik bagi tumbesaran yang besar okeyh!
bagus juga diorang wat notis macam nie.. at least muslim boleh tau kan..kan..
sebab-sebab diorang tak boleh dapat status halal pun sebab diorang serve alkohol kan...
tu la susah nak dapat status HALAL. tapi yang aku tengok, diorang serve mende tu dalam tin..
kire macam kita beli pepsi ke, coke ke..
korang nak tau ape bende kat atas tu kan??
jap-jap aku tunjuk...
dan juga ini...
senang citer baik korang tak payah makan bende-bende yang berunsurkan belut la..
kemungkinan mereka gunakan arak untuk perap belut nie kot.. tu yang nampak macam ade kicap-kicap tu..
so, bile ade jer namapak nama unagi, korang pangkah.. jangan nak memandai lak nak makan.. T__T
*fuh!! nasib baik tak pernah cube.. macam ngeri jer tengok bende alah tu..hee~
yang ke-3 lak ikura.. nie rupenya ikura... huhuu
okeyh.. same juga, sebab ianya haram dimakan sebab ada 'mirin'.. sejenis arak manis yang digunakan untuk memasak dari jepun.. *kalau salah tolong betulkan oke...
and yang terakhir sekali...
set saba misoni.. nie pun aku rase ade 'mirin' jugak... mungkin kat ikan tu kot..
so, bagi sesiapa yang ragu-ragu pada sushi king, aku harap korang tak payah la teruskan niat korang tu nak makan sushi kat situ lagi... and bagi peminat tegar macam aku nie, pilih la makann yang tak meragukan.. yang simple-simple je okeyh! *green tea die terbaik...ngehehe
kalau korang nak dapatkan kepastian, cuba try tengok korang pegi tanya manager sushi king tu..muahaha..
korang pun boleh google bende-bende nie kat web site.. selamat menggooglekan diri..
*hamba seorang pacal yang hina n naif bab bende-bende nie.. tapi tak salah kita nak buat research untuk diri sendiri dan juge orang lain kan..kan..
p/s: correct me if i`m make mistakes... saye sedia terima teguran.. 'arigato ghozaimaste' - terima kasih~
2 comments:
camne lak dgn tako tao?? ade any info x?? huhuhuhuuu..
owh! first time nampak kedai tako tao mase pegi bukit tinggi klang. tapi tak nak cube pun sebab tukang masaknye cina.. sedap ker??
Post a Comment